Als professional klachten voorkomen? Meld u aan voor onze workshops.

Lees meer
Let op! Wanneer u op registreren of inloggen klikt wordt u automatisch doorgestuurd naar ons beveiligde digitale platform op het .com domein van Erisietmisgegaan.

Onvrede melden bij Erisietsmisgegaan.nl

Ik wil onvrede melden

Bent u ontevreden over de dienstverlening van u zorgverlener? Controleer dan eerst of de zorgverlener bij de klachtenregeling van Erisietsmisgegaan.nl aangesloten is. Of dit het geval is kunt u vinden in ons actuele zorgverlenersoverzicht.

Ongeacht de reden kunt u zich niet goed of niet prettig behandeld voelen. Wij helpen u graag met het oplossen van het probleem. In onze klachtenregeling is stap voor stap beschreven wat u kunt doen en wat wij bij een klacht voor u kunnen betekenen. Ons doel is om de onvrede weg te nemen en het vertrouwen wederzijds te herstellen.

Mocht u er nu toch niet uitkomen, dan faciliteren wij een geschillencommissie die zich over de melding zal buigen en hierover een beslissing zal nemen. Deze geschillencommissie voldoet aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Kosten? Voor de cliënt is onvrede melden altijd gratis.

“Samen met u gaan we op zoek naar een oplossing”

Hoe werkt het melden van onvrede?

Ik wil voor de eerste keer een melding van onvrede doen.
Registreer u dan hier om een profiel aan te maken. Hiermee kunt u in de beveiligde omgeving van het Erisietsmisgegaan platform uw onvrede melden aan de hand van verschillende informatie vragen.

Op die manier kunnen wij een goed beeld vormen van de inhoud en omvang van uw melding. Zodra uw melding compleet is wordt deze binnen 48 uur verwerkt en neemt een professional van Erisietsmisgegaan.nl contact met u op.

Ik heb al een profiel.
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord om de onvrede melding in te zien of om een nieuwe onvrede te melden.

Hoe herkent u ons platform?
Wanneer u klikt op registreer of log in wordt u automatisch doorgestuurd naar ons beveiligde digitale platform. Deze beveiligde omgeving herken je aan het hangslotje met beveiligingscertificaat en de https:// in de adresbalk van je browser.

Let op! Het Erisietsmisgegaan platform staat op ons .com domein, vul enkel hier uw vertrouwelijke gegevens in. Tevens zult u merken dat het platform van Erisietsmisgegaan, als u eenmaal ingelogd bent, een ander kleurpalet heeft gekregen dan de website. Deze groene kleur is herkenbaar voor ons platform zodat u direct weet dat u op de juiste plek bent.

In deze beveiligde omgeving registreert u zich of logt u in en komt u direct terecht in uw online dossier.

Gratis onvrede melden

Eenvoudig in gebruik

Korte doorlooptijden

Deskundig advies

100% veilig

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.