Word nu lid en krijg een gratis jaar plus-lidmaatschap bij Boostz

Lees meer

Activeer nu jouw gratis plus-lidmaatschap van Boostz

Waarom Boostz

Boostz is opgericht omdat ondernemen leuk is! Maar ondernemen is ook: groei, vooruitgang, ontwikkeling, tegenslag overwinnen en nieuwe dingen bedenken. Ondernemers staan nooit stil. Ondernemingen staan nooit stil. De wereld staat nooit stil. Ondernemers willen zich blijven ontwikkelen. Boostz helpt ondernemers te groeien als mens en met hun bedrijf om succesvoller te zijn en ondernemersplezier te stimuleren. Dit gebeurt met online trainingen voor en door ondernemers. Want alleen ondernemers weten hoe ondernemers denken en waar ze behoefte aan hebben.

Boostz, groeien als ondernemer.

Gratis plus-lidmaatschap

Namens erisietsmisgegaan.nl krijg jij het plus-lidmaatschap t.w.v. 20 euro per jaar cadeau bij Boostz. Boostz is een online trainingsplatform met webinars, online trainingen, challenges, events en blogs waardoor jij als ondernemer en met je onderneming kan groeien. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot content om de zakelijke kant van je bedrijf goed op orde te krijgen, zoals ‘het financiële plaatje van je bedrijf’, content voor de groei van je bedrijf, zoals ‘in 5 stappen naar meer omzet’, maar ook content om mentaal en fysiek fit te blijven als ondernemer, zoals ‘goede werk-privé balans’. Kortom, genoeg relevante content om je als ondernemer voortdurend te blijven ontwikkelen ;).

Blijf je ontwikkelen met het Boostz plus-lidmaatschap en krijg:

  • Direct toegang tot alle webinars en challenges
  • Direct toegang tot alle videotrainingen
  • Recht op mantelkorting bij meerdere AOV-verzekeraars
  • Toegang tot de (live) ondernemer events van Boostz


Meer dan 15.000+ ondernemers doen al mee!

40+ trainingen en webinars voor en door ondernemers 24-7 toegankelijk

Boostz is opgericht omdat ondernemen leuk is!

Activeer nu jouw gratis plus-lidmaatschap van Boostz

Voer hieronder je emailadres in dat gekoppeld is aan je Erisietsmisgegaan.nl lidmaatschap.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie Wkkgz, klachtencommissie Jeugdwet of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Snel geholpen
  • Persoonlijk contact

Korting voor onze leden

Exclusief voor de leden van Erisietsmisgegaan.nl bieden wij extra service en voordelen in samenwerking met onze partners

  • Snel besparen
  • Betrouwbare partners