Word nu lid en krijg een gratis jaar plus-lidmaatschap bij Boostz

Lees meer

Over Erisietsmisgegaan.nl

Onze missie

Onze missie is om in een vroegtijdig stadium onvrede van gebruikers van de gezondheidszorg vanuit een onafhankelijke neutrale positie om te buigen naar herstel van vertrouwen en op deze manier klachten en het inschakelen van de geschillencommissie of klachtencommissie Jeugdwet te voorkomen en daar waar nodig deskundig te begeleiden.

We zijn er

We zijn er voor de zorgverlener met informatie en coaching in het omgaan met klachten en voor de cliënt om te luisteren, de onvrede of klacht te behandelen en het vertrouwen in de dienstverlener te herstellen. Ons digitale platform is 24/7 beschikbaar voor alle betrokken partijen. Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar en waar nodig leveren wij door het hele land ervaren klachtenfunctionarissen, bemiddelaars en een erkende geschillencommissie en klachtencommissie Jeugdwet.

Ons doel

Ons doel is om cliënten en patiënten een digitaal platform te bieden waar zij in een veilige omgeving hun onvrede (van bejegening tot schade na een medisch incident) kunnen uiten en mee kunnen denken in het vinden van oplossingen. Voor professionals bieden wij alle informatie om goed met onvrede en klachten om te gaan en deze in de toekomst te voorkomen.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie Wkkgz, klachtencommissie Jeugdwet of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Snel geholpen
  • Persoonlijk contact

Korting voor onze leden

Exclusief voor de leden van Erisietsmisgegaan.nl bieden wij extra service en voordelen in samenwerking met onze partners

  • Snel besparen
  • Betrouwbare partners