Word nu lid en krijg een gratis jaar plus-lidmaatschap bij Boostz

Lees meer

Terugblik op 2021 (+ vul de vragenlijst in!)

Van 1200+ nieuwe leden tot het lanceren van AVB Zorg. We hebben dit jaar niet stil gezeten!

In dit artikel blikken we vol goede moed terug op 2021. Maar we kijken stiekem ook alvast vooruit naar het aankomende jaar…

Nieuwe leden en nieuwe producten

Dit jaar konden we elke maand bijna honderd (!) nieuwe leden welkom heten. Het grootste gedeelte van onze leden bestaat uit verzorgenden en verpleegkundigen. Maar ook fysiotherapeuten, pedologen en schoonheidsspecialisten hebben zich bij ons aangesloten.

Dankzij deze grote groei aan nieuwe leden, hebben we grote stappen kunnen maken in onze dienstverlening. Begin 2021 hebben we bijvoorbeeld het Extra pakket gelanceerd. Met het Extra pakket kunnen zorgprofessionals – naast onze klachtenregeling, klachtenfunctionaris en geschillencommissie – een verbeterplan maken en veilig incidenten melden.

Daarnaast zijn we dit jaar een unieke samenwerking aangegaan met Yezzer. Uit deze samenwerking is AVB Zorg gekomen. AVB Zorg is de enige aansprakelijkheidsverzekering waarbij je verzekerd bent voor de kosten van de geschillencommissie. En als lid krijg je 15% korting…

2021 is voor iedereen een moeilijk jaar geweest. We zijn dan ook extra trots op onze leden voor hun inzet, kracht en doorzettingsvermogen.

Voorkomen is beter dan genezen

Wij vinden het voorkomen van klachten het allerbelangrijkst. We zijn dan ook trots dat we dit jaar slechts één klacht hebben voorgelegd aan onze geschillencommissie.

Ook andere meldingen van onvrede bleven dit jaar laag. Toch blijft voorkomen beter dan genezen. Daarom zijn we halverwege 2021 begonnen met het delen van tips op onze nieuwspagina.

Er staan inmiddels bijna 30 artikelen online, waaronder een interview met jurist Nadia Dillissen, een gratis mini-gids en mindfulness tips!

Toekomstplannen? Vul de vragenlijst in!

2021 is voor iedereen een moeilijk jaar geweest. We zijn dan ook extra trots op onze leden voor hun inzet, kracht en doorzettingsvermogen.

In 2022 staan wij natuurlijk weer voor jullie klaar en willen we jullie de beste ondersteuning bieden. Maar hoe kunnen we dit het beste volgens jou doen? Vul de vragenlijst in en laat ons weten waar jij behoefte aan hebt.

Zo kunnen we samen van 2022 een mooi jaar maken!

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie Wkkgz, klachtencommissie Jeugdwet of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Snel geholpen
  • Persoonlijk contact

Korting voor onze leden

Exclusief voor de leden van Erisietsmisgegaan.nl bieden wij extra service en voordelen in samenwerking met onze partners

  • Snel besparen
  • Betrouwbare partners