Nu ook met ons extra pakket: een certificaat, incidenten melden en een verbeterplan maken.

aanmelden
Let op! Inloggen is alleen voor de behandeling van meldingen van onvrede. U ontvangt dan inlogggevens van ons.

Bespaar tot 40% op je bedrijfsverzekeringen bij Yezzer!
Welkom op de partner pagina van Erisietsmisgegaan.nl.

Online en Persoonlijk

Yezzer is het onafhankelijke verzekeringsplatform voor en door ondernemers. Online kan je verzekeringen vergelijken en afsluiten, met een ruim aanbod. En altijd met hulp van je persoonlijke Yezzer adviseur. Omdat je bij Yezzer veel keus hebt uit verschillende verzekeraars ben je tot 40% goedkoper uit. Allemaal in 1 pakket, met collectiviteitskortingen en pakketkortingen, en met 1 aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Onafhankelijk vergelijken

Op yezzer.nl kun je gratis alle relevante aanbieders van ZZP en bedrijfsverzekeringen vergelijken zoals o.a. arbeidsongeschiktheidsverzekeringen,
beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen. Je krijgt een overzicht van de verzekeringen met de premies en voorwaarden erbij. Hulp nodig? De onafhankelijke adviseurs van Yezzer helpen je graag.

Alles moeiteloos online vergelijken en afsluiten Direct persoonlijk advies als het nodig is Grootste aanbod met de laagste premies

Yezzer neemt geen genoegen met de status quo.

Bespaar tot 40% op je bedrijfsverzekeringen bij Yezzer!
Welkom op de partner pagina van Erisietsmisgegaan.nl.

Voer hieronder je emailadres in die gekoppeld is aan je Erisietsmisgegaan lidmaatschap en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.