Wat maakt ons extra pakket zo extra?

Lees meer

Gericht, Gratis en Goede Letselschadehulp!

Waarom GLH ?

Slachtoffer worden van een ongeluk, het kan iedereen overkomen.

Naast medische klachten krijgt u vaak ook problemen om aan het werk te blijven, om het huishouden draaiende te houden en de letselschade met de verzekeringsmaatschappij te regelen.

Verder kunt u worden onderworpen aan medische onderzoeken, waarvan u de uitkomsten zelf moeilijk kunt beoordelen. Grote verzekeringsmaatschappijen sturen vaak professionals op u af om uw letselschade zo snel en goedkoop mogelijk af te handelen.

U doet er goed aan om vroegtijdig een specialist in te schakelen, want de meeste slachtoffers verdwalen snel binnen het complexe ‘landschap’ van letselschade. Onze eigen GLH letselschade-experts hebben uitgebreide kennis van dit rechtsgebied en zijn u graag van dienst. Door deze jarenlange ervaring helpen wij u snel weer op weg!

GLH

Kosten :
Ons motto is “slachtoffers helpen bij hun letselschade”. Een slachtoffer van een ongeval heeft recht op deskundige bijstand en onze kosten worden vergoed door de veroorzaker / diens verzekeraar.

Vooraf beoordelen wij vrijblijvend of uw schade in onze ogen verhaalbaar is of niet.

Afspraak :

Bent u slecht of niet in staat uzelf te verplaatsen en wilt u daarom liever thuis afspreken? Of wellicht vindt u dat sowieso prettiger? Dat is voor ons geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs!

Vragen :

Heeft u vragen of twijfels over een mogelijke letselschade? Vul vrijblijvend ons LetselHulp-formulier in, start een anonieme Chat, stuur ons een E-mail, of bel ons op 085-2500085.

Sowieso nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

GLH: Gericht, Gratis én Goed!

Gericht Gratis Goed!

Gericht, Gratis en Goede Letselschadehulp!

Voer hieronder je emailadres in die gekoppeld is aan je Erisietsmisgegaan lidmaatschap en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie, klachtencommissie Jeugdwet of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Snel geholpen
  • Persoonlijk contact

Korting voor onze leden

Exclusief voor de leden van Erisietsmisgegaan.nl bieden wij extra service en voordelen in samenwerking met onze partners

  • Snel besparen
  • Betrouwbare partners