Word nu lid en krijg een gratis jaar plus-lidmaatschap bij Boostz

Lees meer

Gericht, Gratis en Goede Letselschadehulp!

Waarom GLH ?

Slachtoffer worden van een ongeluk, het kan iedereen overkomen.

Naast medische klachten krijgt u vaak ook problemen om aan het werk te blijven, om het huishouden draaiende te houden en de letselschade met de verzekeringsmaatschappij te regelen.

Verder kunt u worden onderworpen aan medische onderzoeken, waarvan u de uitkomsten zelf moeilijk kunt beoordelen. Grote verzekeringsmaatschappijen sturen vaak professionals op u af om uw letselschade zo snel en goedkoop mogelijk af te handelen.

U doet er goed aan om vroegtijdig een specialist in te schakelen, want de meeste slachtoffers verdwalen snel binnen het complexe ‘landschap’ van letselschade. Onze eigen GLH letselschade-experts hebben uitgebreide kennis van dit rechtsgebied en zijn u graag van dienst. Door deze jarenlange ervaring helpen wij u snel weer op weg!

GLH

Kosten :
Ons motto is “slachtoffers helpen bij hun letselschade”. Een slachtoffer van een ongeval heeft recht op deskundige bijstand en onze kosten worden vergoed door de veroorzaker / diens verzekeraar.

Vooraf beoordelen wij vrijblijvend of uw schade in onze ogen verhaalbaar is of niet.

Afspraak :

Bent u slecht of niet in staat uzelf te verplaatsen en wilt u daarom liever thuis afspreken? Of wellicht vindt u dat sowieso prettiger? Dat is voor ons geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs!

Vragen :

Heeft u vragen of twijfels over een mogelijke letselschade? Vul vrijblijvend ons LetselHulp-formulier in, start een anonieme Chat, stuur ons een E-mail, of bel ons op 085-2500085.

Sowieso nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

GLH: Gericht, Gratis én Goed!

Gericht Gratis Goed!

Gericht, Gratis en Goede Letselschadehulp!

Voer hieronder je emailadres in dat gekoppeld is aan je Erisietsmisgegaan.nl lidmaatschap.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie Wkkgz, klachtencommissie Jeugdwet of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Snel geholpen
  • Persoonlijk contact

Korting voor onze leden

Exclusief voor de leden van Erisietsmisgegaan.nl bieden wij extra service en voordelen in samenwerking met onze partners

  • Snel besparen
  • Betrouwbare partners