Word nu lid en krijg een gratis jaar plus-lidmaatschap bij Boostz

Lees meer

Krijg GRATIS een jaar lidmaatschap bij Boostz als lid van Erisietsmisgegaan!

Krijg GRATIS een jaar lidmaatschap bij Boostz als lid van Erisietsmisgegaan!

Omdat wij weten dat ondernemen soms lastig kan zijn, zijn wij een samenwerking gestart met het online training-platform Boostz.

Boostz is opgericht omdat ondernemen leuk is! Maar ondernemen is ook: groei, vooruitgang, ontwikkeling, tegenslag overwinnen en nieuwe dingen bedenken. Ondernemers staan nooit stil. Ondernemingen staan nooit stil. De wereld staat nooit stil. Ondernemers willen zich blijven ontwikkelen.

Boostz helpt ondernemers te groeien als mens en met hun bedrijf om succesvoller te zijn en ondernemersplezier te stimuleren. Dit gebeurt met online trainingen voor en door ondernemers. Want alleen ondernemers weten hoe ondernemers denken en waar ze behoefte aan hebben.

Dus wat wil jij als eerste leren? Hoe klim je hogerop in Google? Hoe breng je de financiën van je onderneming goed in kaart? Maar ook trainingen over falen, en waarom dit soms goed is. En nog heel veel meer staat allemaal voor jou, als lid van Erisietsmisgegaan, klaar binnen de online leeromgeving van Boostz.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie Wkkgz, klachtencommissie Jeugdwet of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Snel geholpen
  • Persoonlijk contact

Korting voor onze leden

Exclusief voor de leden van Erisietsmisgegaan.nl bieden wij extra service en voordelen in samenwerking met onze partners

  • Snel besparen
  • Betrouwbare partners