Wtza: Wet toetreding zorgaanbieders : vóór 1 juli a.s. moet je aan een aantal vereisten voldoen.

Ontdek meer
Let op! Inloggen is alleen voor de behandeling van meldingen van onvrede. U ontvangt dan inlogggevens van ons.

De leukste opdrachten in de zorg

Wie is Daan?

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. We bieden de leukste opdrachten aan in de ouderenzorg, thuiszorg, wijkverpleging en nog veel meer.

Waarom Daan?

Geluk staat bij Daan hoog in het vaandel. Werkgeluk is daar onderdeel van. Bij Daan geloven we erin dat jij je alleen moet richten op wat je leuk vindt en waar je goed in bent, zowel op je werk als daarbuiten. Wanneer je zzp’er bent komt er ook naast je werk veel bij kijken. We proberen zzp’ers zoveel mogelijk te ondersteunen, dus wanneer je je via Daan inschrijft voor de klachtenregeling van erisietsmisgegaan.nl krijg je 13% korting op jouw certificaat. Zo kun jij je als zzp’er richten op wat echt belangrijk is.

Garantie op langere opdrachten die echt bij jou passen Persoonlijk contact met een vast contactpersoon Wij maken kosteloos je factuur op Ontwikkelingsmogelijkheden via onze Daanschool (traineeships & trainingen) Korting op je zorgverzekering, sportabonnement en het fietsplan. Werken aan je eigen ontwikkeling met Daan & Goodhabitz

Leuke banen, uitmuntend werkgeverschap

De leukste opdrachten in de zorg

Voer hieronder je emailadres in die gekoppeld is aan je Erisietsmisgegaan lidmaatschap en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.