Word nu lid en krijg een gratis jaar plus-lidmaatschap bij Boostz

Lees meer

Binnenkort beschikbaar: AVB Zorg!

Als zorgondernemer moet je met veel dingen rekening houden. Eén van die dingen is het regelen van een goede (bedrijfs)aansprakelijkheidsverzekering.

Een (bedrijfs)aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVB, dekt aansprakelijkheid voor schade die je per ongeluk veroorzaakt tijdens het werken. Denk bijvoorbeeld aan het omstoten van een kop koffie over de laptop van een klant.

Maar AVB Zorg biedt meer dan een gewone aansprakelijkheidsverzekering!

Speciaal voor zzp’ers in de zorg

Op 15 oktober 2021 lanceert Erisietsmisgegaan.nl samen met Yezzer AVB Zorg; een aansprakelijkheidsverzekering speciaal ontwikkeld voor zzp’ers in de zorg.

Naast het dekken van standaard schadeclaims, dekt AVB Zorg de kosten én de schadeclaim die wordt toegekend door de geschillencommissie. Geen enkele andere aansprakelijkheidsverzekering doet dit!

De kosten van een geschillencommissie kan al snel oplopen tot € 25.000 per zitting. Daarom raden we iedere zelfstandige zorgprofessional aan om over te stappen naar AVB Zorg.

Verzeker je goed! Ook voor de kosten van geschillen

Iedere zelfstandige zorgondernemer kan een goede aansprakelijkheidsverzekering gebruiken. Daarom hebben we AVB Zorg samen met Yezzer ontwikkeld.

Met AVB Zorg ben je niet alleen gedekt voor schadeclaims, maar ook de kosten voor de geschillencommissie van Erisietsmisgegaan.nl en de schadevergoeding die de commissie kan toekennen.

Wil je meer weten over AVB Zorg? Bekijk dan onze brochure!

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze klachtenregeling, geschillencommissie Wkkgz, klachtencommissie Jeugdwet of dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Snel geholpen
  • Persoonlijk contact

Korting voor onze leden

Exclusief voor de leden van Erisietsmisgegaan.nl bieden wij extra service en voordelen in samenwerking met onze partners

  • Snel besparen
  • Betrouwbare partners